Fettisdag och kungabröllop.

Oj vad fint väder det är idag! Jag blir nästan lycklig. Och att jag faktiskt lyckats ta mig ut i dag är ju också en bedrift i sig.



Idag kom Knuten förbi en sväng. Vi åt oss en semla, dagen till ära, och sedan ut på en uppfriskande promenad. In till stan, där jag som vanligt lyckades göra av med en massa pengar, mest på piller :-O Fan, kom just på att jag glömde apoteket!!! Får ta det i morgon när jag går och klädshoppar ;-)

Min puls sitter och bultar ikapp med grannens musikanläggning...jäklar vad dom har börjat dunka, har inte hört tidigare..förutom kanske någon lördagkväll, men både i morse (då det väckte mig) och nu kör dom på för fullt.

Hämtade just hem mitt nya badrumsskåp från Ellos som jag beställt...wiie!! Ska bli så skönt att få gömma bort allt tjafs man har i toan.



Idag kan man kalla en bra dag! =D Fast visserligen kan det fortfarande hända nåt...se bara på fredagen, då allt var hur bra som helst...och så blir man blåst av sin bilverkstad...nåväl, det löser sig nog till det bästa det också.


Miss u!

//e



Sådär ja..

Idag kan bli en bra dag =)

Att hitta tillbaka

Ja igår var ju en bra dag................först gick jag halva dan på jobbet och var förbannad, sen kom jag hem, sov halva eftermiddagen och vaknade bara för att sitta vid msn och "disskutera" i 4h.... Sen ringde jag första gången till båten K är på, eftersom det inte går att få tag i honom annat än när han själv hör av sig, och det var ju inga problem....rätt nr och dom svarade ju till och med :P

Hur kommer man vidare när man kört fast? Kan man hitta tillbaka till sig själv utan att söka proffessionell hjälp? När hela ens tillvaro är deprimerande hur kan man ta sig upp ur det? Om allt är så hemskt och dåligt enligt andra hur ska man själv kunna hålla uppe en positiv anda?


//e

Besviken..

Jag känner mig besviken av vissa olika anledningar just nu...

Jag tänker inte sitta å skriva ner allt, men en sak jag är besviken över som jag faktiskt tar upp just nu är blommorna...ringde ju blombutiken och bad om en ny likadan bukett som jag fick i lördags...grejen är den att den inte är lik ööööverhuvudtaget...att den går i rosa toner är väl det enda...så, eftersom hela grejen var att jag ville ha en likadan som jag fick av K så blev jag lite besviken. Missförstå mig rätt, blommorna är jättefina!! Men inte samma :(

nåväl..


Mer tänker jag inte skriva....godnatt!

//e

Ljuva måndag

Jaha, då har det gått ännu en vecka och återigen inne på en vecka då jag jobbar 6dagar inklusive helgen. Vilket visserligen är skönt då man ibland har alldeles för mkt i huvudet för att bara kunna sitta och häcka. Idag blir det 4e stängningen på 5 dagar, skönt med sovmorgon.

Idag har jag lyckats dammsuga...en bedrift i sig, insåg att jag hade alldeles för mkt blad från min bonsai liggandes på golvet och fick lite ångest. Stackarn tappar alldeles för mkt blad för att det ska vara hälsosamt. :( Men däremot har min lilla döende stackare fått lite liv i sig, han har varit döende fram och tillbaka sen några år men han lyckas alltid återhämta sig, en stark liten rackare. Måste plantera om fanskapen snart också, suck.


Hittade en bild som liknar mitt bonsaiträd.


På tal om blommor så ringde jag Interflora och sa att buketten jag fick av älskling inte var riktigt glad...den såg lite hängig ut redan i lördags men jag tänkte att den kanske skulle återhämta sig, men icket...så jag ringde som sagt och sa det, och supertrevliga fröken som jobbar där (jag har för övrigt praktiserat där några veckor hösten -07 och hon var lika trevlig då! Alla där är mkt trevliga iofs..) sa att dom genast skulle skicka en ny, vilket blir i morgon eftersom jag jobbar kvällen idag...en ny likadan, sa att jag ville ha en sån för det är ju liksom grejen... Såå, en eloge till Interflora! Visserligen skulle den varit fin redan från början men dom är så trevliga och tillmötesgående så det gör inget ändå.

Såå, det var dagens bästa...nu till dagens sämsta...
Jag håller på att bli tokig på att K liksom sitter där borta i sin lilla bubbla och det inte går att få tag i människan! Dels blev jag lite besviken över att han inte ringde i lördags eftersom jag ville tacka honom för blommorna och att jag ville prata med honom för jag saknade honom så mycket.
Och jag blir vansinnig när det inte ens går att skicka ett sms till honom utan att det ska ta flera dagar för det att nå honom. Skickade då ett igår och det har fortfarande inte kommit fram. Men eftersom jag inte kan göra så mkt åt situationen så får jag gott sitta och vänta på att HAN ska höra av sig.........som vanligt med andra ord.

Jag tror att jag ska promenera till jobbet idag, vore skönt. Lite kyligt men det har inte hindrat mig förut...har blivit alldeles för bekväm.

Förresten så såg jag Bolt för nån dag sen...maken till söt hund =)



Och krarate-hamstern i bubblan :P hehe.

Nåväl, på återhörande.

//e

Alla Hjärtans...

Nu är det en evighet sen jag uppdaterade...ingen förlust kanske =)

Idag är det alla hjärtans dag...vilken har gått förbi obemärk i många år. Och förväntade mig heller ingenting speciellt det här året heller. Men vad står och väntar vid dörren när jag kommer hem om inte en blombukett från min pojke :-o Det gjorde min dag och jag kommer på mig själv att sitta å fånle här där jag sitter :P Tack bejbi! <3
Sen så ringde F och frågade om jag ville följa med honom och R och äta för han sa att det kunde bli lite pinsamt om dom två sitter där och äter bland alla romantiska par som säkert är ute och gulligullar nu.



Fina lr hur! Lite dålig bild då cellofanet fortfarande är kvar på menmen..

Ja, K har ju varit hemma en månad, och det har gått fort som vanligt. Första veckan fixade och trixade vi lite i lägenheten men sen har det bara varit slöeri för hela slanten. Har inte gjort något nyttigt alls. Vi bjöd mina föräldrar på middag förra veckan och det var trevlig. Mor hade med sig fina tulpaner åt mig..wiie!! Hann dock bara ta foto när de var lite övernmogna men dom var fina så länge det varade.



Lite hängiga.



Så här ser det ofta ut hos oss, alltid någon som ligger och sover i soffan, i detta fall K som somnat där på kvällen och fortfarande sov där när jag klev upp morgonen därpå :P



Vi har satt upp en list ovanför soffan som gör enorm skillnad i rummet. Kanske inte ser så mkt ut på bilden men det är jättemysigt när man tänder ljus.
Har även köpt och hängt upp en lampa men jag ids inte fota den för den ska ändå flyttas.

Nu har han alltså åkt igen och jag ska försöka sova ordentligt och så ofta jag bara kan. Kan inte förstå att jag är trött konstant...helt otroligt.

Vi hade en konceptuppföljning på jobbet i veckan, och jag fick jättebra betyg för min avdelning!! :D Synd bara att en viss annan avdelning drog ner totalbetyget för butiken annars hade det blivit jättebra!

Jag har inte så mkt att skriva trots att det var en evighet sen...

//e

RSS 2.0