misär..

...är vad jag levt i denna vecka...suck! Jag börjar misstänka att gardiner är lömskare än man kan tro. Så fort jag tog ner och packade ihop alla gardiner här hemma kom skuggan över mig som en kalldusch...så nere jag har varit i början av veckan är det längesen jag var. Men det går uppåt nu och förhoppningsvis håller det i sig =)

Igår var det en tung dag med folk på utbildning och dessutom p-bidraget tis-ons...då alla snåla rullatorrejsande surkartar är i farten...hjälp!

I tisdags fick jag ett mail av en kvinna jag haft kontakt med tidigare om en hundvalp...hon skrev att den fortfarande fanns kvar och att vi gärna får komma och kika på den. Och detta efter att jag förra veckan konstaterat att jag inte kan skaffa en just nu, med mycke jobb över julen och K borta i princip jämt. Jag blir så ledsen... :(


Kom btw hem från frissan just, mkt dålig bild men livet är hårt =)

Spolarvätska och bastuaggregat.

Fiiifan vad kallt det har blivit...usch! Sitter hos mor och far och ser ut över fjärden...fantastisk utsikt, det är vackert. Snokade igenom morsans dator och hittade den här bilden för att beskriva hur det ser ut, märk väl att den är tagen för 1 år sedan och inte världens bästa...men den har sin charm.



Tänkte att, närjag ändå är här, skulle tvätta det som blev över efter min tvättdag i måndags...dvs lakan och sängkläder...baktanken var ju att mina föräldrar,som har 50års erfarenhet av lakansdragande, kunde ta hand om efterarbetet för hur jag än vrider och vänder på saken så inser man det är lite svårt att göra det själv och samtidigt få dom släta och fina.

Jag skulle lätt kunna bo såhär, nära till vattnet och att ha större möjlighet med husdjur...vad skönt, bara gå ner till vattnet och doppa sig på sommaren och på vintern när det är kallt så kan man bara kliva upp och öppna dörren för å släppa ut de morgonpigga vovvarna jag skulle ha =) Dock vet jag inte om läget är det bästa, hade kanske inte i första hand skaffat tomt utanför råneå utan troligtvis längre söderut.

Ååh vad jag saknar min pojke...dagarna kan inte gå nog fort just nu...men till veckan kommer han :D Då blir det veckas vila och sen fullt upp. Den 28e november är det flyttdags, gillar du att bära flyttlådor är du välkommen att höra av dig ;) Så det blir nog flyttande för oss hela helgen, på fredag tänkte jag att vi skulle flytta över alla grejer...och på lördag är det flyttstädning som gäller, sen samma kväll har vi julfest med jobbet så då får man väl ta en paus =)
Kommer säkert att ta ett tag innan man får allt iordning i nya lägenheten så det blir en hel del pysslande veckan efter. Sen åker vi ju till London.
Insåg igår att den 8e december, samma dag vi flyger dit är vårat 1år jubileum för när vi träffades första gången i Bålsta....oj vad tiden går. Och vad nervös man var den där lördagen han skulle komma, vi hade öppet hus på skolan samma dag och det var svårt att koncentrera sig på det =P Men sen när han väl kom så släppte allt. Vi har alltid haft lätt att prata med varandra...även om det bara varit strunt många gånger...=) Och jag kommer aldrig glömma vad han sa efter han åkt (förutom att jag var lika lättläst som bibeln på latin) "tänk....om jag inte hade kysst dig då....då hade du legat där alldeles okysst." Tyckte det var lite gulligt sagt =) Och ja, resten är historia...

Nä om man skulle börja fundera på hemfärd snart.....

//e

pms-helvete..

Jag har deklarerat mig själv till 1:e klantarsle... Hur man lyckas med mina bedrifter ibland är obegripligt, men sen kan det ju oxå vara så att jag är ganska duktig på att, i mitt huvud, göra saker värre än dom egentligen är.

Igår beställde jag då Londonresan jag och pojken ska på i december...hälsa på syster och kanske julshoppa lite ;)
Meen, då lyckades jag ju boka hemresan på fel dag...visserligen bara en dag senare, but still...ÅNGEST! Och tydligen kostar det skjortan att avboka biljetten, och ännu mer att boka om den :-o Helt sjukt...så, det är bara att hoppas att K lr någon annan inte har något problem med att resan förlängs med en heel dag.
Skulle ju lämna in bilen samma dag vi kom hem, men nu får min kära mor hjälpa oss med det ist. Och på tal om henne så ringde jag dit med gråten i halsen nyss...Jäkla pms, hur kan man bli så gråtmild och ångestfylld över så lite som en dags extra semester?!

Har börjat med nå pms-piller, Femal, som ska dämpa pms-symptomen, och har tagit dom i drygt 1 månad nu...och istället för att bli nedstämd och deprimerad så har jag blivit en hypokondriker som gråter över minsta lilla när pms-perioden smyger på...Vilket jag iofs föredrar före en veckas depression. Magvärken är inte lika intensiv heller längre, kan faktiskt jobba obehindrat (givetvis under påvärkan av någon slags värktablett...) istället för att ligga dubbelvikt över en pall på baklagret medans D ser ut som att han tror att jag är döende :P


Nu börjar det bli dags att gå till jobbet...har en riktigt lååång och tuff dag framför mig....12:30-16:00 :P Det blir en promenad till och från jobbet, har varit bekväm den senaste veckan och använt bilen alldeles för mkt!

Tack och hej! //e

bildor i massor =)

Har lite att göra så jag tänkte lägga ut lite foton på mina...förlåt, våra möbelfunderingar... När vi fick veta att lägenheten skulle köpas så tog det inte länge för oss att bestämma den största delen av inredningen :P

Men så här är det tänkt iaf...
Våran soffa, Idaho lux divan från Möbelhuset:

Bilden är privat, och jag tror våran soffa kommer vara större, men tyget och utseendet över lag är ju detsamma... =)

Stolarna har jag ju redan lagt ut en bild på, men här kommer dom igen...tillsammans med bordet från Jysk :


Eftersom jag sålt min tv, så är planen att Kim ska fixa upp sin från Värmland... Vi funderar iaf på dessa tv-möbler...får se dock senare om dom passar in i lägenheten lr om det blir för mkt, väggen är ju som inte så stor där tvn ska vara... :

Sen hur vi planerar layouten på hyllor och skåpar blir oxå ett senare problem =)

Och sist, men inte minst....lr jo jag tror nästan det...soffbordet vi kikat på :

Ja jag veeet, väldigt dålig bild...och ja, det är snyggare irl än på denna...

Sen vill jag ju ha en svart takkrona...vore så fint :D Har sett några olika typer men inte riktigt fastnat för nån speciell än. Och en tavla har jag hittat oxå, som jag fått tillåtelse att slänga upp ovanför matbordet, men vi får se =)

Och även här ger inte bilden rättvisa åt motivet...menmen...har man skitmobil så har man.

Såå...det var en liten del iaf...sen kommer ju bilder på lägenheten hur den blev i verkligheten, vilket kan skilja sig långt ifrån teorin :P

Men skjut mig långsamt...

Att det ska vara så jävla svårt att boka en resa...jag tror jag dör. Jag måste nog vara den mest veliga människan som existerar...har suttit snart i en evighet och, ömsomt bestämt mig, ömsomt ångrat mig...Inte ångrat mig att åka utan att boka just det flyget...suck!

Och, för den som inte redan vet, Ryanair suger ju rätt hårt...visst, billiga flyg i all ära, men alla dessa konstiga avgifter!?

Oooops...

Här har jag nu suttit ett bra tag och funderat över vad jag ska ha för nick på min blogg och så upptäcker jag att jag redan har en blogg :-O som jag haft ett bra tag men aldrig skrivit i...såå, nu ska mitt tråkiga liv skrivas i ord...det blir långt å ointressant men må så vara =) Skyll på AnnSofie! ;)

Dagen började efter en 13 timmars lång sömn, och den var välbehövlig ska jag tala om! Skulle egentligen varit ledig igår men då var det ju utbildning och Emma var tvungen vara på jobbet kl 7 så ingen sömn där inte...gick omkring som en zombie hela dan. Men då fick jag iaf ledigt idag, och fick sova ut ordentligt, somnade alltså kl 17 igår och vaknade vid 8 i morse...nä jag förstår att det är svårt att få ihop matematiken men jag var vaken mellan 23-01 så därav 13h. =)

Eftersom jag lovat min mor att vara hundvakt en stund idag så åkte jag ut dit direkt på morgonen, för att (jag vet att det låter töntigt) jag ville hinna se Våra bästa år, som jag inte sett på x antal månader. Men givetvis så har dom ju ändrat sändningstid på reprisen så det var ju helt förgäves, var ändå tvungen vänta till efter 12 :P Hade som vanligt inte hänt så mkt mer i handlingen än att de kanske bytt rum...på sin höjd.



Men jag och mors schäfer"valp" Akela hade det iaf mys, kramades en massa och så tog vi med oss en ovanligt social och pigg Olivia på en promenad i skogen...Mimmi ville bara sova vidare så hon fick stanna hemma. Björnrädd som jag, av någon anledning är, så gick jag och var paranoid och pratade högt med hundarna hela promenaden :P


Jag ska ju då flytta....äntligen! Om 2½ vecka börjar vi slita å släpa. Eftersom det har varit allt jag haft i huvudet (bortsett från hundvalpar) så har vi redan bestämt allt vi ska ha...allt vi ska inreda lägenhetshelvetet med... Mest problem har jag haft med de framtida köksstolarna... Som jag ska köpa på Möbelhuset (mkt bra möbelaffär, rekomenderas varmt!) tillsammans med våran nya soffa. Problemet var ju då att de tydligen gått så bra att de är restade på huvudlagret...och inte skulle få in nå mer förrän i januari. Vilket ju känns väldigt avlägset... Men så ringde jag idag till Möbelhuset i Gällivare som hade några inne...och hon skulle i sin tur höra med Kiruna och försöka skrapa ihop 6st och skicka till Luleå, Prisa denna kvinna! Verkar som att jag får slippa äta vid datorn ändå =) (vilket jag måste göra nu, inga kommentarer)


Detta är alltså stolen som gett mig bekymmer, men det är den värd!


Bara en vecka kvar så får jag krama på pojken igen!! Wiie <3

RSS 2.0