Kiss, kiss och kiss...

Ja det har ju hänt lite sen sist, påsken spenderade jag och min K nere i Värmland...bilade ner och bodde hos hans mor. Väl där satt jag och roade mig på blocket.se....och vad hittade jag om inte en leveransklar kull av små prickiga sötnosar... Jag har ju velat ha hund länge, och K ville ha en sån här så då passade det ju bra. Speciellt eftersom K är ledig ett tag nu framöver och kan vara hemma med den lille. Dom är så söta ihop =)

Såå hela min fritid (och Ks liv) består numera av att passa vår nya lilla Pollux, som har för vana att smyga runt och kissa =)

Pollux är en liten dalmatiner, 10v gammal på måndag, stora gubben jue...


Pollux första natt med oss.                                 Lillens första kompis =)



I bilen.                                                                     Hela familjen =)



"Snusus" älskar sin husse.                                 Lite trött...




Bus =)


//e

Söndagsångest.

Ja det är förskräckligt hur tiden går fort på helgerna. Nu har ännu en passerat. Mer än halva var misär, men ändå....det var helg. Söndag nu. K står i duschen och tvättar av sig helgen och jag sitter här för en gångs skull =)

Igår var vi till Allstar med ett gäng. Andra gången vi var där, och denna gång åt vi. Supergod mat och skitsnabb service. Stora portioner så alla var i matkoma efteråt :P Förra helgen var vi där med Fjun och Mickis. Första gången jag var dit och det var ett fint ställe, nytt, fräscht och mkt folk. Raggade upp en kille och vi roade oss med lite fototagning. ;)

       




Och nej, vi var verkligen inte så fulla som vi såg ut....inte jag iaf, var i princip nykter...som vanligt nuförtiden.

Jag hade iaf på mig min nya klänning för första gången, den är så fin!!




Så igår var vi dit igen och åt. Sen for vi till L & J för "förfest"...Men alla satt där i sitt matkoma och jag var inte alls på humör så ja....kvällen hade kunnat vara roligare. Vilket det allt som oftast är med de människorna. Nåväl, vidare till Bishops arms där vissa tog några öl/drinkar osv....och kvällen slutade tidigt med att vi beställde taxi och var hemma strax efter tolv. =)

Idag har jag tagit tjuren vid hornen, och då menar jag inte K för honom vågar man inte närma sig på mornarna, men jag har städat färdigt det jag påbörjade igår. Känns så himla skönt!! Som att tusentals stenar ramlat från mina axlar. Men lite tomt är det allt utan alla dammråttor och dammbeläggningen :P


Påsken då?! Ett stort ångestmoment. Tanken var att åka ner till Värmland, men jag vet inte om det är en så bra idé just nu....får väl se vad som händer. Beror ju mkt på hur veckan börjar också.

Nu ska jag sätta mig i soffan och ha lite söndag...

puss

//e

RSS 2.0