Trött och seg, slö lördag.

Ojdå, då var lördagen redan slut. Vi har bara legat i soffan med undantag då vi var ut till OnOff och hämtade ut min telefon som varit på service och när vi åt pizzan jag beställde hem när jag insåg att jag inte orkade laga middag idag som tänkt.

K har laddat ner ett nytt spel, Dragon Age origins. Så han har suttit och spelat medans jag legat i soffan och sett på och samtidigt passat på att mysa med Pollux som varit riktigt go nu ikväll. Oftast på dagarna är han rastlös och gnällig men på mornarna och kvällarna är han jättemysig och vill snosa ihop med oss.

Somnade en stund mellan 16 och 17, och när jag vaknade och klev upp blev jag så snurrig i huvudet att jag bestämde mig för att pizza får duga idag. Får laga middagen jag förberett i morgon istället.

Så nu sitter jag här, halvdöd. Borde väl gå och lägga mig med till och med det är jobbigt..haha. Borde inte klaga med tanke på att K har varit vaken sen 10 i går morse!! Fattar inte hur han orkar, jag hade slocknat stående tror jag.

Men snart blir det väl sängen..efter en tråkig men ändå lite mysig dag =) Är glad att vi skaffade trådlös mus och tangentbord så han kan sitta i soffan och spela på tvn. Så kan man mysa samtidigt som han spelar, inge kul när han sitter borta vid datorn och är okontaktbar.


puss /e

Sov gott farmor!

Nu får hon äntligen träffa farfar igen och dom kan ta hand om varandra däruppe =)  Sist jag träffade henne satt vi nästan hela familjen (storebror var inte närvarande) och sjäng psalmer ur psalmboken. Det tyckte hon om =) Pappa brukade tydligen sitta och sjunga med henne ibland. Ibland var hon närvarande, ibland inte. Sov gott farmor. <3



I förrgår somnade även en av mina äldsta och närmaste vänners far. Ofattbart och sorgligt! Tänker mycket på henne och hennes mamma. Jag kommer ihåg hur han alltid satt vid bordet och drack kaffe med benen i kors och skrattade åt våra påhitt. Och när han (i våran Tundra-period) fick komma och hjälpa oss dra igång skoterskrället =) Sov gott S-O



Halloween!!

Jaa, vi hade ju då Halloweenfest i helgen. SUUPERtrevligt var det! Jag och Jenny hade ju varit helt ambitiösa och skickat ut värsta snygga hemmagjorda inbjudningskorten till en del. Resten blev spontaninbjudningar dagarna innan.

En sak som jag inte förstår är hur folk på jobbet tänker ibland. Bara för att man har fest, MÅSTE man verkligen bjuda alla på jobbet för att det inte ska bli konstig stämmning? Måste man sätta upp ett anslag att man har fest så att alla har chansen att komma? Varför bjuda folk (som vi absolut inte har något emot och troligen tycker om men inte känner) vi inte umgås med annars?! Detta betyder för all del inte att någon är FÖRBJUDEN att komma...the more the merrier som jag brukar säga. Grejen är i dagens samhälle, att man inte kan sitta hemma och förvänta sig att alla ska bjuda med en på allt och att alla sitter och tänker på en hela tiden. Sådan är inte verkligheten. Man får helt enkelt sticka fram halsen lite grann och "bjuda in" sig själv ibland. Vilket jag själv är ooerhört dålig på, därav min egen avsaknad av sysselsättning på fritiden. Men jag sitter inte hemma och är bitter på allt och alla för att jag inte är centrum av deras liv.

Nåväl, tillbaka till festen =) Tänkte lägga upp lite foton så ni får se hur alla ansträngde sig (mer eller mindre) med sina kostymer och verkligen bjöd på sig själva =) Hur kul som helst!


Man ser tyvärr inte våran dekor så bra                      Älskling i sin snygga kostym!     
men det var jättemysigt i mörkret med
alla ljusen tända =)

Handen i bålen, utskurna pumpor, jag         Kim, Jack och Fjun =)
körde på stort ;)








Jack Sparrow =)                                                    Toa-kön ;)





//e

RSS 2.0