Blivande moster...

Det är så roligt...min syster ska ha barn. En liten pojke =) Hon är nu i 21a eller 22a veckan...hade redan fått en fin kula på magen när jag träffade henne i Stockholm i slutet på augusti...undrar hur hon ser ut nu =) Hon ska alltså få barnet i slutet på februari tror jag det var...så det bli kanske en tripp till London i mars-april...yeeeeii!


Vad kan det här vara...!? 12e veckan kanske:



Vecka 20:


Ooooh det är så spännande!!! =)


kram //e

2 månader...

Oj, jag har inte riktigt insett att det var så längesen jag skrev något här :-o Nåväl, ni har inte missat något...inte mkt iaf.

Jag har ju hunnit vara på två bröllop sen sist. Men de tänker jag skriva om en annan gång för jag väntar fortfarande på bilder från det sista som min syster ska skicka...förhoppningsvis i år :P Från det andra måste jag försöka fixa fram bilder på något annat sätt...


Pollux mätte hela 61cm idag =) det innebär att han är fullväxt till höjden...dock väger han bara 25kg och vi förväntar oss att han ska gå upp åtminstone 5kg till. Han måste bygga lite mer muskler =) Som det matvrak han är skulle det inte vara omöjligt för honom att gå upp det genom att äta men jag tror inte att det är rätt sätt...haha.

Matte och husses stooora kille:


Halva sängen går åt till "prickiga hunden" som pappa kallar honom.




Börjar bli lite jobbigt att lyfta honom nu =) Men mys i soffan går alltid bra.




Husse leker doktor.




Nu börjar jag känna av mörkret, kylan och hösten...jag som varit så pigg ända sedan semestern (förutom mina veckor av förkylning) men nu är jag konstant trött...suck! Me not like this.


RSS 2.0