Att det ska vara så svårt...

En taklampa i vardagsrummet!? Att det ska vara så svårt att hitta en... Vi har sett en vi gillar men vi är lite tveksamma...därför känns det inte så kul att bara spontanköpa den. Så köpte vi en väggklocka när vi var på stan igår, som var trasig när jag packade upp den!? Suck, så då måste man tillbaka och byta, att det kan kännas så jobbigt.

Jag har inte fått så mycket sömn på ett tag...börjar bli en vana. Så fort jag råkar vakna börjar hostandet och när jag väl somnat om och sen råkar vakna igen så börjar jag hosta på en gång igen...och kan inte somna om...morr! Och K ligger som vanligt och sover gott.

Idag är åttonde dagen jag är sjuk...nån måtta nu!! I morgon har jag tänkt vara fit for fight och tillbaka till jobbet utan nån jäkla hosta eller halsont!
Vi (läs Kim) har ändå fått lite gjort i helgen...vi har fått upp lamporna från IKEA, tavellisten ovanför soffan på vilken vi har några ljuslyktor och det är så mysigt!! =) Och så kabellisten till kökslampan. Så har jag beställt gardiner från Jotex till sovrummet. Vi lyckades ju köpa kappor istället för längder i all hast...ser rätt bedrövligt ut. Det tar alltså 2(!!) veckor för dem att komma....2 veckor för ett par gardiner!? K har även beställt ett Guitar hero med 2 gitarrer och dom kommer idag lr i morgon :-O Dvs bara 2-3 arbetsdagar...och det är mkt större och tyngre än gardinerna. Det är ju sjukt...vem ska behöva vänta 2 veckor...suck!




4 av mina favoritprogram på tv.

-CSI
-Mannen som talar med hundar
-That ´70s show
-The Simpsons

4 saker jag gjorde i går.

- Städade
- Spelade skjutaspel med Kim
- Myste
- Beställde gardiner från Jotex

4 saker som jag ser fram emot.

- Utöka min verksamhet
- Tona håret mörkare =P
- En resa som ja hoppas på att ja kommer unna mig till hösten! 
- Höskörden

4 av mina favoritresturanger

- Österns pärla
- Korvgubben
- Pastarestaurangen
- Waldorf

4 saker på min önskelista

- Resa
- Pengar
- Hund
- Nytt badrum


4 personer jag utmanar.

Fick utmaningen av Eve och det verkar som att de flesta fått den nånstans ifrån...så skit samma.


//e

Risig..

Jag känner mig inte alls på topp i dagarna :( Har haft ont i halsen ett par dagar och nu har jag blivit riktigt snorig också. Det är inge rolig för K är ju hemma nu och jag vill orka göra saker med honom också och inte bara ligga som en död lax i soffan och snörvla. Egentligen kanske jag inte borde åka till jobbet idag men jag får alltid så dåligt samvete om jag stannar hemma. Inte nog med att jag är förkyld, så vaknade jag upp (därav den tidiga timmen nu) pga känningar av den där jävla urinvägsinfektionen..morr. Så nu sitter jag här i mörkret och snorar medans K sover gott.


I förrgår var jag ju till IKEA...blev fattig igen, och ändå tycker jag att jag bara köpte småkrafs:

- En tavellist att hänga ovanför soffan.
- Ljuslyktor att ha på tavellisten som ska hänga ovanför soffan.
- En svart pyjamas så K kan få slänga min gamla urtvättade rosa som han har utvecklat ett starkt hat till (den ligger på golvet i köket framför sopkorgen för att han "inte ska glömma den").
- En spekpanna.
- Grytunderlägg
- 2 st taklampor till hallen och sovrummet.
- Sängkläder, som faktiskt blev godkända av min kära sambo.
- Ett överkast så man kan gömma undan de gamla sängkläderna som min kära sambo inte gillar.
- 4 st blommor m tillhörande krukor till 3 av dem. Den fjärde är ett bonsaiträd...jättefint.
- Och till sist, men inte minst, ett paket galgar...vissa köper servetter eller ljus varje gång de åker till IKEA, men jag kör på galgar. Av någon anledning räcker dom aldrig till =)

Sen var jag och K ute och rekade lite på Storheden och vidare...Vi var in på Casa Wikström...där jag sett ett soffbord jag gillade tidigare men inte riktigt haft råd och möjlighet att köpa det. Jag tyckte vi kanske skulle avvakta och kika runt, men K tyckte att det är lika bra att slå till när vi äntligen hittat ett, och sagt och gjort, nu har vi ett soffbord också =)


Nu saknas en lampa till vardagsrummet, vilket vi hittat en vi tycker om och säkert kommer köpa om jag känner min boyfriend rätt:P
Och på tal om honom...hojja jag vill också ligga och sova sådär djupt och gott :(

Nä nu ska jag blanda ihop lite lingondricka och försöka kurera mig från u-vägsinfektionen innan jag måste åka och jobba igen.

//e

Hej

Ikväll kommer min pojke hem!!! I'm happy, happy, happeeeey!!! =D
Och för att fördriva tiden tills dess ska jag på IKEA....wiiie! Behöver köpa lite småkrafs som lampor och dylikt...så tänkte jag att jag passar på när mor ändå ska dit. Behöver verkligen lampor i lägenheten. Enda rummet som är helt upplyst är köket, vilket även är det enda rummet som i princip är klart... Jag tycker att man sett turkosa gardiner överallt tidigare...men nu när jag bestämt mig för att jag vill ha sådana i sovrummet så hittar jag dem iiiingenstans....suck! För det är ju inte som att jag tänker sätta mig och sy....nevvah!

E skickade lite foton från en trevlig fest vi hade efter jul nångång...ett litet smakprov :

Linda och Emelie














Hela högen














Det ringer!?



Oj, det snöar ute...såg det just, och eftersom det var blidväder igår och säkert fryst på inatt så kommer det vara snoooorhalt...dubbelsuck!!

Igår städade jag hemma... Jag skurade toan, helstädade sovrummet och dammsög och skurade i övriga lägenheten...allt detta på 45 min....rekord för mig. Ett säkert tecken på hur mkt jag gillar att städa och hur jag vill få det överstökat så fort som möjligt. Men vill ju att det ska vara fint när K kommer hem så han bara kan njuta av sällskapet...dvs mig! =)
Har tagit ledigt en hel del nu när han kommer hem, ska bli så skönt att vara ledig varje helg han är här. Har ju jobbat varannan helg nu i 5(!!)år mmed undantag från somrarna. Konstigt det där....hm, har blivit helt naturligt liksom. Och så finns det sådana som K som aaaaaldrig skulle kunna tänka sig att jobba så....nåväl, det är ju där perngarna ligger för oss inom det här yrket.

Nu måste jag fixa lite innan jag måste åka iväg.

//e

Rik!?

Nä jag är inte särskilt rik egentligen...jag har så jag klarar mig och om jag vill kan jag köpa det där lilla extra som jag vill ha. Som idag exempelvis, gick jag ut på stan med förhoppningen att jag åtminstone skulle hitta ETT par byxor...eftersom jag endast har ett par som jag använder och som faktiskt passar bra. Till min egen stora förvåning hittade jag 6 par!?! Vet inte om jag ska behålla alla, men det kändes riktigt bra att faktiskt hitta jeans som passar...sååå, 3 av dem var på rea, och de andra 3 för ordinarie pris...alla jättefina, och känner jag mig själv rätt så kommer jag behålla alla :P Känns inge kul att bara ha byxor hemma som ser bedrövliga ut när man försöker sig på att prova då man känner sig sugen på förändring.

Min pojkvän sa en sak när vi pratade sist (som för övrigt känns som en evighet sen)...han sa att när vi var i London så "insåg" han hur fin rumpa jag hade...hah...inte för att jag håller med honom, men det var lite roligt att höra...speciellt eftersom vi varit tillsammans i ett år =)

Igår var min far och mor här och åt pizza samt hjälpte mig med lite montering...saker som K egentligen skulle gjort innan han for ut och jobbade men inte "hann"...Så far var rar och borrade en massa åt mig, så jag fick upp mitt vinställ, min hallmöbel och gardinstången i sovrummet. Tänkte jag skulle få åka till Ikea med mor idag och köpa lite lampor och gardiner, vilket jag verkligen behöver...men icket :( Köpte ett överkast på Åhlens idag, men det var för kort...så det måste jag lämna tillbaka :(


Lite foton från nyårsafton. Synd att man inte fick nåt på A...men det får man väl leva med =)


Nytt år, nya möjligheter?

Ja jag kom just hem från våran sista inventering för i år...4 månader till nästa.

Och jag tänkte att, gud så skönt att komma hem, slänga sig i soffan och se om det är något bra på tvn...vilket det självklart inte var, men man kan ju inte få allt. Så jag hamnade här istället.


Har egentligen inte så mkt att förtälja, men har inte heller något annat att göra så...

Firade nyår hos A i Älvsbyn, jag och J...det var en väldigt händelserik kväll, och mkt trevligt att lära känna tjejerna lite mer än man gör när man hälsar på jobbet...vilket i princip är det enda man hinner med. Ingen vila ingen ro. Sen då var vi tvugna ta oss till inventeringen idag, som av någon fånig anledning är på nyårsdagen varje år.

Bejbi ringde mig på tolvslaget och gjorde mig så glad =) Önskar bara att han hade varit här.
Har insett, vilket jag iofs alltid har tyckt men mer nu än någonsin, att jag har det bra. Förutom då att han den dära är borta så mkt...så har jag ju ett jobb, en underbar familj, våran nya fina lägenhet och besvarade känslor från någon som jag håller av så mkt <3 Det är inte alla som har den turen och visst finns det fortfarande tid för saker att gå snett men man får leva i nuet, och i nuet är jag glad över det jag har! Och nu kan ju faktiskt nedräkningen börja =)

//e

RSS 2.0