Glöggfylla och värmeslag.

Ja nu sitter man hos mor och far igen. Hela tjocka familjen är hemma, enda som saknas är min pojke. Vi har druckit glögg, som min syster kände sig berusad av.. och nu väntar vi på mat. I morgon drar alla igen så då blir det som vanligt igen, det är så roligt att ha både syster och bror här samtidigt.

Idag har jag pratat med K's försäkringsbolag för bilskrället...det är inte konstigt att ingen gillar f-bolaget för det går ju inte ens att få tag i dem. 3 ggr var jag tvungen ringa dit för att dom skulle ta sig i kragen. K har också pratat med Müllers, dom har erbjudit att betala hälften av kostnaden för låskolven...men jag tycker det är lite dåligt, inte fan kommer man ju våga lämna in bilen dit något mer om man får betala tusenlappar extra för att den ska stå ute oskyddad. Blir lite less...dom borde betala hela, är ju inga kostnader för dem.

Nu mat...

//e


Less

När ska saker liksom bara gå som på räls för mig!? Fukn karma, ett steg framåt-två steg tillbaka.

Jag var så nöjd över att få hämta ut bilen i måndags, skönt skulle det bli! MEN ICKET...tror ni inte att någon jävel knackat in låskolven för mig...något strul jag haft med bilhelvetet efter det...på måndag kväll när jag skulle hem så tog jag mig inte ens in i den. Kul att stå där halv 9 på kvällen då man helst av allt bara vill hem efter att jobbat i nästan 12h. A på jobbet var gullig och skjutsade hem mig, vilket iofs var helt onödigt för några minuter senare kom en polispatrull och hämtade upp mig och vi for tillbaka till jobbet och dom hjälpte mig in i bilen och tog en anmälan. Men då...då hade ju givetvis batteriet blivit urladdat och stackarna fick leta fram lite startkablar och fixa med det oxå. Men så gulliga herrar det var, var så tacksam!! De till och med skulle följa mig en bit så jag inte skulle bli fast efter vägen. Stor eloge till Luleåpolisen =)
Men det är ju jättekul med hela situationen, och eftersom K inte e hemma så är det alltså JAG som får fixa med allt, ringa försäkringsbolaget och strula med allt. SUCK!

Och internet då...har ju fungerat som ett härk ända sen vi flyttade in. Men nu har jag bytt tillbaka till min egen dator och det flyter på =) Så K's dator åker ut med usb-porten först! Fy så less jag är på allt strul.

Men igår var det fest...wiiee, var skitskoj! Bara trevliga, om än överförfriskade, damer och ölspel och fototagning och...hrm...mkt mer. Trevligt indeed. For sedan ut på krogen där vi dansade nästan hela tiden, förutom då E var å sprang i baren...haha. Råkade ut för ett tragiskt försök till uppraggning i kön på vägen ut, ujuj...ja vad säger man, ett sista desperat försök att få med sig nån (dvs mig just då) hem?
Jag menar vad fan förväntar dom sig? Att jag ska slänga mig på, och bjuda hem dem på en dubbelmacka!?
Jag och E for då hem till mig och jag slocknade rätt fort, är inte van vid detta drickande längre.
Känner mig som en nykterist då jag har svårt att få ner någon slags alkohol. Visserligen rätt skönt för då dricker man inte så mkt, för jag klarar verkligen inte av lika mkt längre som jag kanske gjorde förut. Lika bra säger jag då!

Jag saknar min älskling! <3



//e

Jul jul strålande jul..

Suck, antar att julen är något man måste gå igenom, lixom puberteten och annat oundvkligt. Jag har egentligen inget emot julen, kan tycka att det är rätt mysigt stundvis. Det bästa är att vakna upp på julaftonsmorgon och mysa i soffan med sin älskling...resten är inte så noga...men det fick man ju inte göra i jul så eh...ja, "eh" kanske man kan kalla den här julen. Har ändå jobbat heeela tiden så när man väl kommit hem har man inte orkat annat än att slänga sig i soffan å kika lite tv innan man slocknar och sen ska upp igen nästa dag. Kan nästan säga att jag är glad över att den snart är över!! Ju fortare desto bättre, och ju fortare tiden går desto kortare behöver jag vänta på K som, as usual känns det som, är ute och jobbar.

Sitter hemma hos mor igen...jag är lite stolt över mig själv för att jag pratar så pass mkt engelska som jag gör. Man måste ju vara lite internäschonäl nu när Linda har pojkvännen här. Lr rättare sagt "fästmannen" då dom tydligen förlovat sig =) wiie! Det är så högljutt här...jag blir så trött, det är ansträngande att vara här. Men eftersom mitt internet inte fungerar hemma så får jag passa på att surfa när jag är här.

Jag har så mkt att skriva...men känner att det skulle bli alldeles för personligt och det vill vi ju inte =)

//e

Vinter..

..det är så vackert ute!

Fredagsnöje..

http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8

Julhets..

Jag är och har varit less på julen ett bra tag nu...varför förstöra den genom att börja julhetsa redan i oktober/november!?!

Samtidigt är det lite roligt att jobba nu såhär innan jul för alla är så himla taggade och jag gillar utmaningen med att vara "ny" avdelningsansvarig och börja karriären med att julbeställa :P Har en vag känsla att det kommer gå åt helvete men det återstår att se...Känns konstigt att stå och dra på med beställningarna när det än så länge är väldigt lugnt. Men helgen och i början på nästa vecka kommer det nog bli drag i butiken. Jag hoppas i varje fall att jag inte beställt alltför tokigt, men det visar sig. Är så stolt över att det ser så himla bra ut på lagret för det underlättar beställningarna lite när man vet vad man har...lr rättare sagt vad man inte har.

Men helst av allt skulle jag bara vilja ligga i soffan hela dagarna och tycka synd om mig själv! =)


Förresten...inte för att nån kanske är så värst intresserad, men jag har gått ner rätt många kg!? :-O Har dock inte vågat väga mig på typ ett år, eftersom jag då vägde mer än jag tror jag nånsin gjort...lr ja kanske men det var isf väääldigt längesen. Men nu innan vi åkte till London så ställde jag mig med fasa alltså på vågen, och med glädje såg jag att det var rätt många kilo senare...och nu efter resan har jag gått ner lite mer. Men jag förstår det inte...i flera veckors tid har jag ätit jättedåligt, under flyttens 2v (då K var här alltså) åt vi väldigt mkt skräpmat...och jag har inte rört mig på jag vet inte hur länge...nån månad och lite till kanske...helt sjukt. Hur gör man för att behålla vikten!? Och nu bara för att jag säger offentligt att jag gått ner så kommer jag säkert svälla upp som en ballong igen =)

Usch...har en massa disk som ligger och skriker efter mig...suck!

//e

Bilder från Londonresan.



Marie Antoniettes dödsdom...


Några kändisar...




Elvis såg lite plastig ut ^^




Kim och GWB kommer bra överens...




Nån obehaglig hög av döda människor..



Denna snubbe tog obehaglighetspriset...riktigt läskiga ögon.




JR såg nog mest fejk ut av dem alla tror jag.








En svängom med RW skulle man väl inte säga nej till.











Albert E.




Ja...vad säger man.



Detta var det absolut roligaste skyltfönster jag sett...de små liven var som nickedockor med trådar fästa i sig så att dom rörde sig.











Och så var det ju då Stomp...riktigt häftigt.

http://www.youtube.com/watch?v=FbJ5JVgLbOI&feature=related

Bilder!


Efter mkt tjat från en viss person har jag nu kommit mig för att lägga ut lite bilder på lägenheten...mest stökbilder eftersom det var så det såg ut innan vi åkte till London. Har väl fått bort det mesta skräpet men än kvarstår en hel del.
Ett av våra avlastningshörn, som det lätt kan bli när man måste ha sin lilla sambandscentral, sladdar öööööverallt...
Lägg extra noga märke till min fina placering av skarvsladden...ta

All I want 4 christmas..

..ar som vanligt inte alltfor lite begart. Som vanligt har jag varit dalig pa att skriva har..vilket inte kommer bli sista gangen..menmen.

Jag ar inne pa min sista dag har i London hos syster. Har haft det jattebra och blivit uppassade med mat och annat av Linda och JP. Dock har det inte blivit sa mkt shoppande...tror att bade jag och K far lite torgskrack nar det ar sa mkt folk a stress hela tiden. Nar vi kom hit pa mandag kvall sa satt vi bara och surrade lite med L&J innan vi la oss, trotta och sega. Pa tisdag satt vi bara har i lagenheten och tog det lugnt..at god middag med folket nar dom kom hem. Pa onsdag akte vi in till Angel och strosade och sedan vidare till Baker street, dar L jobbar. Vi tog oss en glogg pa en "svensk" pub och sedan en hastande promenad genom Oxford Street, ack sa mkt folk. men det var lite mysigt med alla juldekorationer och sa. Torsdagen motte vi upp med L igen pa Bakers street pa hennes lunch och sedan gick jag och K pa Madame Tussauds. Ratt haftigt men lite for mkt folk i borjan sa man blev lite stressad och orkade inte hasta runt. Men ju langre in man kom desto lugnare blev det.
Fredagen var ratt lugn, motte L, JP och Sara inne i Angel och tog en ol eller flera. Jag och L tog oss en svangom pa busshallplatsen men pojkarna var inte sa imponerade och latsades som att de inte kande oss :)

Pa lordagen gick vi pa en musikal som heter Stomp, dom var helt fantastiska!! De var riktigt bra maste jag saga, men jag var sa irriterad pa K just da sa jag kunde inte njuta fullt ut. Jag kan vid min gud inte forsta varfor nan liten mytomanisk fjortis som uppenbarligen, sa vitt mitt fornuft sager, inte skriver till honom "bara for att.." tycker att han ska halla pa a ringa till henne. Ah jag blir arg bara jag tanker pa det. Men jag maste ge honom en eloge for att han skotte det ratt bra i helgen trots att jag kommer vara irriterad over det ett bra tag. Bara att hoppas hon skaffar sig nagon annan att "socialisera" med for det finns ingen som helst anledning att hon ska halla pa att be MIN pojkvan ringa bara for att "det ar sa trakigt att ga till kiosken"...stackarn.

Oj, det var en jobbig blogg att skriva...har hallit pa i lite over 1h :-P

Tanka sig att det bara ar en vecka kvar till jul..onskar K kunde vara hemma och mysa i var nya fina lagenhet med mig. Syster har en liten sot gran har och jag blev oxa lite sugen..haha, vore mysigt med en liten gran :) men jag har inge pynt heller..och inga julklappar att lagga under den sa jag tror jag skippar den i ar..kanske nasta.

Na nu tror jag att jag ska ta mig i kragen och kla pa mig och kanske aka till Angel och strosa runt.

Tack o bock..

//e

RSS 2.0