All I want 4 christmas..

..ar som vanligt inte alltfor lite begart. Som vanligt har jag varit dalig pa att skriva har..vilket inte kommer bli sista gangen..menmen.

Jag ar inne pa min sista dag har i London hos syster. Har haft det jattebra och blivit uppassade med mat och annat av Linda och JP. Dock har det inte blivit sa mkt shoppande...tror att bade jag och K far lite torgskrack nar det ar sa mkt folk a stress hela tiden. Nar vi kom hit pa mandag kvall sa satt vi bara och surrade lite med L&J innan vi la oss, trotta och sega. Pa tisdag satt vi bara har i lagenheten och tog det lugnt..at god middag med folket nar dom kom hem. Pa onsdag akte vi in till Angel och strosade och sedan vidare till Baker street, dar L jobbar. Vi tog oss en glogg pa en "svensk" pub och sedan en hastande promenad genom Oxford Street, ack sa mkt folk. men det var lite mysigt med alla juldekorationer och sa. Torsdagen motte vi upp med L igen pa Bakers street pa hennes lunch och sedan gick jag och K pa Madame Tussauds. Ratt haftigt men lite for mkt folk i borjan sa man blev lite stressad och orkade inte hasta runt. Men ju langre in man kom desto lugnare blev det.
Fredagen var ratt lugn, motte L, JP och Sara inne i Angel och tog en ol eller flera. Jag och L tog oss en svangom pa busshallplatsen men pojkarna var inte sa imponerade och latsades som att de inte kande oss :)

Pa lordagen gick vi pa en musikal som heter Stomp, dom var helt fantastiska!! De var riktigt bra maste jag saga, men jag var sa irriterad pa K just da sa jag kunde inte njuta fullt ut. Jag kan vid min gud inte forsta varfor nan liten mytomanisk fjortis som uppenbarligen, sa vitt mitt fornuft sager, inte skriver till honom "bara for att.." tycker att han ska halla pa a ringa till henne. Ah jag blir arg bara jag tanker pa det. Men jag maste ge honom en eloge for att han skotte det ratt bra i helgen trots att jag kommer vara irriterad over det ett bra tag. Bara att hoppas hon skaffar sig nagon annan att "socialisera" med for det finns ingen som helst anledning att hon ska halla pa att be MIN pojkvan ringa bara for att "det ar sa trakigt att ga till kiosken"...stackarn.

Oj, det var en jobbig blogg att skriva...har hallit pa i lite over 1h :-P

Tanka sig att det bara ar en vecka kvar till jul..onskar K kunde vara hemma och mysa i var nya fina lagenhet med mig. Syster har en liten sot gran har och jag blev oxa lite sugen..haha, vore mysigt med en liten gran :) men jag har inge pynt heller..och inga julklappar att lagga under den sa jag tror jag skippar den i ar..kanske nasta.

Na nu tror jag att jag ska ta mig i kragen och kla pa mig och kanske aka till Angel och strosa runt.

Tack o bock..

//e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0